nyons
menu

english version Deutsche Version version française

Onze verplichtingen

Viviane en Joël volledig toegewijd aan een leven met volledig respect voor het milieu en in het delen van hun passies. Dit zult u gedurende uw verblijf zelf ervaren.

- Selectieve recycling bestaat al langere tijd en is volkomen natuurlijk. Hier zult u ook een oplossing voor compostering vinden.
- Het pad voor uw kampeerplaats is niet geasfalteerd, maar bedekt met natuurlijk grind uit de omgeving.
- Langs de paden vindt u wilde bloemen en planten, een bewijs dat hier geen onkruidverdelgers worden gebruikt.
- U wordt hier gewekt door de vogels: de camping is nl. door de LPO, de Franse equivalent van de Vogelbescherming, geclassificeerd als vogelreservaat.
- Indien u graag vogels wilt observeren, in het bijzonder de gieren die in de nabijgelegen rotsen hun nesten bouwen, dan kunt u bij ons verrekijkers lenen.
- Het douchen in ons nieuwe sanitairgebouw wordt mogelijk gemaakt door de duurzame energie, die door onze nieuwe zonnepalen wordt opgewekt.
- Op de camping vindt u ook een lavendelplantage en Joël vindt het heel leuk om zijn kennis m.b.t. de geheimen omtrent het kweken van deze planten met u te delen. U kunt hier ook, ter verfijning van uw gerechten, kruiden vinden zoals rozemarijn, tijm, bonenkruid, oregano en salie.
- Gedurende de maanden juli en augustus, biedt een natuurspecialist u rondleidingen in de omgeving aan.